MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

Answer: Dan's age is x.

Jack is three years older than Dan, so his age is x+3.

Harold is twice as old as Jack, so his age is 2(x+3).

Harold's age is five times Dan's age.

Jack is 5 years old.

Jack is three years older than Dan, so his age is x+3.

Harold is twice as old as Jack, so his age is 2(x+3).

Harold's age is five times Dan's age.

Jack is 5 years old.

Answer:

Answer:

he is 5 yrs old.

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

Show six ways to add 3,4, and 5

The six ways to add 3,4, and 5 are 3+(5+4) , (4+3)+5 , 4+(5+3) ,5+(3+4) ,(4+5)+3 and (3+5)+4.

What is summation?A summation, which is the result of adding two or more numbers or quantities, is also known as a sum. A summation always has an integer number of terms.

For example sum of 2 and 5 is 2 + 5 and the result is 7.

Another example is 5 + 9 where 5 and 9 are going to sum and the result is 9 + 5 =14.

There might simply be two terms, but there might also be 100,000 or a million. Summations exist with an infinite number of parameters.

Given,

3,4 and 5

We need to add them

We have six ways to do that although all ways are comes by property of addition.

The six ways are 3+(5+4) , (4+3)+5 , 4+(5+3) ,5+(3+4 ,(4+5)+3.

For more information about summation

brainly.com/question/10777222

#SPJ2

3+4+5

3+5+4

4+3+5

4+5+3

5+3+4

5+4+3

3+5+4

4+3+5

4+5+3

5+3+4

5+4+3

MIDDLE SCHOOL

A water tank holds 18,000 gallons. How long will it take for the water level to reach 6000 gallons if the water is used at an average rate of 450 gallons per day?

You start with 18.000 gallons and want to know when you reach 6.000 gallons, with a daily use of 450 gallons. This means you need to know how many days it take to use 18.000 - 6.000 = 12.000 gallons. This can simply be calculated with 12.000/450, which gives 26 2/3 day

MIDDLE SCHOOL

The park is 5 miles east of your home. The library is 4 miles north of the park. How far is your home from the library? Round your answer to the nearest tenth.

The home is 6.4 miles from the library.

MIDDLE SCHOOL

PLS HELP The vertices of figure EFGH have coordinates E(1, 3), F(2, 5), G(4, 4) , and H(3, 3) . The vertices of figure E'F'G'H' have coordinates E′(3, -1), F′(4, 1), G′(6, 0) , and H′(5, -1) . Which transformation of figure EFGH produced figure E'F'G'H' ? a reflection across the y-axis a translation 2 units left and 4 units up a reflection across the x-axis a translation 2 units right and 4 units down

Just looking at the coordinates given you can do process of elimination. A reflection along the y axis would multiply the x values by negative 1. This does not work

Choice b a translation 2 units left and 4 units up. So subtract 2 from x and add 4 to y. This also does not work.

Choice c is reflection along x axis which multiplies y values by negative 1. After looking this does not work.

Choice d 2 units right(add 2 to x) and 4 units down(subtract 4 from y) this method works for all points. So this is correct

Choice b a translation 2 units left and 4 units up. So subtract 2 from x and add 4 to y. This also does not work.

Choice c is reflection along x axis which multiplies y values by negative 1. After looking this does not work.

Choice d 2 units right(add 2 to x) and 4 units down(subtract 4 from y) this method works for all points. So this is correct

Answer:

D is the correct answer, just took the quiz!

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

The ratio for 3 turnovers : 12 assists as a fraction is?

Answer:

Step-by-step explanation:

we have to find the ratio for 3 to 12 as fraction.

A fraction is number that represents some part of whole. It includes numerator and a denominator. The numerator denotes number of equal parts of whole and denominator represents the total number of parts that make up said whole.

Here, we have to represents the ratio as fraction.

3 is numerator and 12 is denominator i.e 3 denotes number of equal parts of whole and 12 represents the total number of parts that make up said whole.

It is 3/12 and when you reduce it, it become 1/4

MIDDLE SCHOOL

7 copies of the sum of 8 fifths and 4

Answer:

39.2

Step-by-step explanation:

We need to find the solution of 7 copies of sum of 8 fifths and 4.

Now, 8 fifths =

Sum of 8 fifths and 4 = =

Now, 7 copies of means that we meed to multiply 7 times

7 copies =

7 copies = 39.2

Hence, the solution is 39.2.

Answer:

1. 2x6=12 2. 4x3=12 3. 5+7=12 4. 10+2=12 5. 9+3=12 6. 12x1=12 7. 11+1=12

Step-by-step explanation:

i really hope this was what you meant!!!

HIGH SCHOOL

231 km 811 m + 485 km 829 m

You have to combine like terms to solve this.

MIDDLE SCHOOL

Solve the expression for x: 5x (4-2)=20

For this case we must find the value of the variable "x" of the following equation:

We solve the operation within the parenthesis:

We multiply the left side:

We divide both sides of the equation by 10:

ANswer:

Answer:

x = 2

Step-by-step explanation:

Equation: 5x(4 - 2) = 20

Simplify: 5x(2) = 20

Simplify: 10x = 20

Divide: x = 2

MIDDLE SCHOOL

At 9:00 am Andrew left Exeter for Portsmouth, cycling at 12 miles per hour.At 10:00 am Stacy left Portsmouth for Exeter, cycling at 16 miles per hour. the distance from Exeter to Portsmouth is 20 miles. Find the time when they met.

Andrew - 12 miles an hour to cover 20 miles - 1 and 2/5 hours - 1hr 24 mins

Arrives in Portsmouth at 10:24.

Stacy - 16 miles an hour to cover 20 miles - 1 and 1/5 hours - 1hr 12 mins

Arrives in Exeter at 11:12.

Stacy is always moving 12 minutes faster than Andrew. When Stacy leaves, Andrew is 8 miles from Portsmouth, which will take him 24 minutes to complete. Stacy will do 8 miles in 12 minutes, but by this time Andrew has cycled forward 4 miles (8 miles = 24 mins, 4 miles = 12 minutes), so Stacy would have met Andrew 6 minutes beforehand (8 miles = 12 mins, 4 miles = 6 mins) which makes the time -

1 hr + 12 mins - 6 mins = 11:06.

I apologise if this is wrong, my teacher was ill when we covered this subject.

Arrives in Portsmouth at 10:24.

Stacy - 16 miles an hour to cover 20 miles - 1 and 1/5 hours - 1hr 12 mins

Arrives in Exeter at 11:12.

Stacy is always moving 12 minutes faster than Andrew. When Stacy leaves, Andrew is 8 miles from Portsmouth, which will take him 24 minutes to complete. Stacy will do 8 miles in 12 minutes, but by this time Andrew has cycled forward 4 miles (8 miles = 24 mins, 4 miles = 12 minutes), so Stacy would have met Andrew 6 minutes beforehand (8 miles = 12 mins, 4 miles = 6 mins) which makes the time -

1 hr + 12 mins - 6 mins = 11:06.

I apologise if this is wrong, my teacher was ill when we covered this subject.