# Monica makes at most three times as much as George serving yogurt at the local yogurt shop. If Monica makes \$5.50 per hour, what is an inequality for the amount of money George makes?

Answer: George makes \$1.83. (Remainder 1)

Step-by-step explanation: First, since Monica makes three times as much as George serving yogurt at the local shop, divide \$ 5.50 by 3. You should get \$ 1.83, remainder 1. So, George makes about \$1.83 serving yogurt. I hope this helps!

## Related Questions

The weekly cost (C) of growing and selling x acres of flowers is approximated by C = 0.2x2 – 12x + 240. How many acres of flowers would minimize these costs? 20 acres

10 acres

30 acres

60 acres

To determine how many acres would minimize cost, we need to differentiate the expression given and set it to zero and obtain the value of x. We do as follows:

C(x) = 0.2x^2 - 12x +240
C'(x) = 0.4x - 12
0 = 0.4x - 12
x = 30 acres

Sorry but I don't see any questions

How do I find precentges of money

The same you find the percentages of numbers

Factor completely 3x2 + 4x - 4

3x2=6 6+4x=10x 10x-4=6x I think the answer is 6x but I’m not sure you should ask google to make sure

Problem Page Chang rented a truck for one day. There was a base fee of \$20.99 , and there was an additional charge of 83 cents for each mile driven. Chang had to pay \$181.18 when he returned the truck. For how many miles did he drive the truck?

So 1st subtract 181.18-20.99 and that would give you: 160.19 so divide that by 83 and you would get: 193. So Chang drove 193 miles :) Hope this helps

On a certain map 2.5 inches represents 15 miles. Bay City and Greenwood are 4 inches apart on the map. What is the actual distance between Bay City and Greenwood

2.5 inches ... 15 miles
4 inches ... x miles = ?

If you would like to know what is the actual distance between Bay City and Greenwood, you can calculate this using the following steps:

2.5 * x = 15 * 4
2.5 * x = 60    /2.5
x = 60 / 2.5
x = 24 miles

Result: The distance between Bay City and Greenwood is 24 miles.

Step-by-step explanation:

2.5 * x = 15 *4

60 / 2.5 = 24 miles

27. The pie chart shows how Yanya
spent
\$48
at a
stationery
shop.
storybook
\$13
Pens
calculator
\$19
Files
Ans (a)
(6)
a) How
much
did he
pay
for
files?​

He payed \$16 for the files because 48-13-19= 16 You have to subtract the total cost to the prices you have been given for each item to find the missing value! :) Hope this helps

Which of the following fractions is not equivalent to the others 24/36 8/12 12/16 4/6

12/16

Step-by-step explanation:

because he 6 in 4/6 cant go into 16 and 16 from 12/16 c 36 so that is why the answer is 12/16

What is 5,000 is 1/10