MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer: The answer is 37.5. Convert fraction (ratio) 15/40 and the answer is 37.5%

Answer:

Answer:

37.5

40 percent (calculated percentage %) of what number equals 15? Answer: 37.5.

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

For a big football game, Joseph made a sandwich that was 72 inches long. By the end of the first quarter, 2 feet had been eaten. How many feet of the sandwich were remaining at the end of the first quarter? A. 4 B. 3 C. 10 D. 8 Units of Length

1 mile (mi) = 1,760 yards (yd)

1 mile = 5,280 feet (ft)

1 yard (yd) = 3 feet (ft)

1 foot = 12 inches (in.)

Answer:

A.4

Step-by-step explanation:

Because 72/12=6, and 2 feet and been eaten, so you subtract 6-2=4

Answer:

72-2=70ft

Step-by-step explanation:

HIGH SCHOOL

Carl worked six and one-half hours on Monday. He worked eight and two-third hours on Tuesday. How many hours did Carl work in all?

Answer: 15 hours and 37 minutes

Step-by-step explanation: 6 and 1/2 hours is 6 hours and 30 mins

8 and 2/3 hours is 8 hours and 67 mins

So 8 hours + 6 hours is 14 hours

Since 67 minutes is over an hour, we're going to take 60 minutes from 67, leaving u with 7 minutes

Add the 60 minutes to the 14 hours and you get 15 hours.

Take the 7 minutes and add it to the 30 minutes and you get 37 minutes.

All together the answer is 15 hours and 37 minutes

MIDDLE SCHOOL

Which of the inequalities matches the statement? "A number y, increased by 14 is greater than 22"

Answer:

Do you have any choices?

Step-by-step explanation:

HIGH SCHOOL

A(r) is a function that gives the area of a circle with radius r. It can be written in equation form as A(r) = 3.14r2. What is the value of A(5)? A:31.40

B:78.50

C:28.14

D:246.49

B: 78.50

If you plug in 5 for r, then you get 3.14 * 25, which is equal to 78.5

Hope this helps!

If you plug in 5 for r, then you get 3.14 * 25, which is equal to 78.5

Hope this helps!

MIDDLE SCHOOL

If(x)=2x+3,find f(-6)

f(-6) = 2(-6) +3

= -12 +3

=-9

f(-6) = -9

MIDDLE SCHOOL

What is the difference 54-8

Just substract it is not that hard

46

46

Subtract 54-8

54-8=46

54-8=46

HIGH SCHOOL

Over the past year, your friend Maura has been saving up for an epic road trip to travel across the country this summer. Her goal is to squeeze in as many sights as she can with her available budget of $2000. Give an example of a sound financial decision Maura might make to support this goal. Why is it sound? Then give an example of a poor financial decision Maura might make considering her goal. Why is it a poor decision?

"Give an example of a sound financial decision Maura might make to support this goal. Why is it sound?"

She could choose to carefully budget her trip and avoid overspending at all costs. This prevents going into debt. She should also save up extra money in the event of an emergency.

Then give an example of a poor financial decision Maura might make considering her goal. Why is it a poor decision?

Not having a plan would be a poor decision on her part. She could end up spending too much and not realize how much money she has left.

I hope I helped!

She could choose to carefully budget her trip and avoid overspending at all costs. This prevents going into debt. She should also save up extra money in the event of an emergency.

Then give an example of a poor financial decision Maura might make considering her goal. Why is it a poor decision?

Not having a plan would be a poor decision on her part. She could end up spending too much and not realize how much money she has left.

I hope I helped!

MIDDLE SCHOOL

A jet travels 450miles in 2 hours. At this rate how far Could the jet fly in 10 hours? What is the rate of speed of the jet?

So we know that 2 is divisible by 10, so we can multiply 450 by 10/2 = 5.

450 * 5 = 2250.

So it could fly 2250 miles in 10 hours.

What is the rate of speed of the jet?

Ummm, I'm gonna do rate of speed per hour.

450 / 2 = 225 miles per hour.

MIDDLE SCHOOL

Which sequence of transformations will change figure PQRS to figure P′Q′R′S′? A coordinate grid is labeled from negative 5 to 0 to 5 on both x- and y-axes at increments of 1. Figure PQRS has P at ordered pair negative 3, negative 2, Q at negative 2, negative 3, R at negative 3, negative 4, S at negative 4, negative 4. Figure P prime Q prime R prime S prime has P prime at ordered pair 2, 3, Q prime at 3, 2, R prime at 4, 3, S prime at 4, 4. Counterclockwise rotation about the origin by 90 degrees followed by reflection about the x-axis Counterclockwise rotation about the origin by 90 degrees followed by reflection about the y-axis Counterclockwise rotation about the origin by 180 degrees followed by reflection about the x-axis Counterclockwise rotation about the origin by 180 degrees followed by reflection about the y-axis

The original figure is in Quadrant 3. The transformed figure is in quadrant 1.

A 90 degree counterclockwise rotation moves the original figure to quadrant 4, which is directly below quadrant 1. The figure is then reflected across the x axis to move it to quadrant 1.

The answer is:

Counterclockwise rotation about the origin by 90 degrees followed by reflection about the x-axis

Answer:The original figure is in Quadrant 3. The transformed figure is in quadrant 1.

A 90 degree counterclockwise rotation moves the original figure to quadrant 4, which is directly below quadrant 1. The figure is then reflected across the x axis to move it to quadrant 1.

The answer is:

Counterclockwise rotation about the origin by 90 degrees followed by reflection about the x-axis

Step-by-step explanation: