# Rhea is writing a paper, and she notices that she can write 1.25 pages every 2 hours. She estimates that she can finish the six-page paper in 6 hours. Is her estimate reasonable? Why or why not?

Option (3) No, she incorrectly rounded 1.25 to 2 is correct if Rhea is writing a paper, and she notices that she can write 1.25 pages every 2 hours.

What is rounding off number?

Rounding is a technique to reduce a large number to a smaller, more approachable figure which is very similar to the actual. Rounding numbers can be achieved in a variety of ways.

The missing options are:

1. No, she incorrectly rounded 6 to 6.5.
2. Yes, she correctly rounded 1.25 to 2.
3. No, she incorrectly rounded 1.25 to 2.

We have:

Rhea is writing a paper, and she notices that she can write 1.25 pages every 2 hours.

1.25 pages → 2 hours

Let's suppose, she writes x-page paper in 1 hour

x page → 1 hour

1.25/x = 2/1

x = 1.25/2

x = 0.625 pages

In 6 hours she will complete:

= 0.625×6

= 3,75 pages

She incorrectly rounded 1.25 to 2

Thus, option (3) No, she incorrectly rounded 1.25 to 2 is correct if Rhea is writing a paper, and she notices that she can write 1.25 pages every 2 hours.

brainly.com/question/13391706

#SPJ5

Rhea's estimation is unreasonable.

Step-by-step explanation:

Identify what you know:

1) Rhea calculates that she can write 1.25 pages every 2 hours

2) Rhea is calculating how long it would take her to write 6 pages.

Using Rhea's initial calculation, we can figure out roughly, how long it would take her to finish 6 pages.

First we need to divide 6 by 1.25, to figure out how many "2 hour" periods it would take Rhea.

6/1.25 = 4.8

4.8 x 2 = 9.6

It would take Rhea roughly 9.6 hours to finish 6 pages, which is 3.6 hours more than her original estimation. Thus, her estimate is unreasonable.

## Related Questions

Answer:Let x and (x-3) represent Elvira's and David's times respectively

D = r*t

Distances traveled are equal in this example***

14mph*x = 21mph(x-3)

solving for x

14x = 21x - 63

63 = 7x

x = 9hr, the time that Elvira traveled.  David traveled 6hrs   (9hr-3hr = 6hr)

14mph*9hr = 126mi = 21mph*6hr = 126mi

Step-by-step explanation:

In a video game, Gate 3 is open 40% of the time and Gate 4 is open 20% of the time. The chance of both gates being open at the same time is 15%. Draw a tree and Venn diagram (with probabilities labeled) to model the scenario. What is the P(Gate 3 and Gate 4 are both open)? A.60%
B.15%
C.100%
D.0%

The answer to "What is the P(Gate 3 and Gate 4 are both open)?" is

B: 15%

It is because they state that the chance of both gates being open at the same time is 15% and that chance is indeed the probability.

The cost of a car rental is thirty dollars a day plus fifteen cents a mile. If the total cost to rent the car was one hundred and eighty dollars, how many miles was the car driven if it was rented for four days?

Step-by-step explanation:

Alright, lets get started.

Suppose car was driven x miles in its 4 days trip.

Cost of a car rental is thirty dollar per day.

So, for 4 days, the car rental will be = \$

For 1 mile, it adds fifteen cents,

So, for x miles, the cost will be = \$

As per question, total rent is 180 \$

Total rent will be =

Subtracting 120 in both sides

It means car was driven 400 miles.   :   Answer

Hope it will help :)

What is the media of 9,3,10,12,4,5,12,2

The median is 7

7

Step-by-step explanation:

(5+9)/2 = 7

Which phrase best describes the translation from the graph y = (x + 2)2 to the graph of y = x2 + 3? 2 units left and 3 units up
2 units left and 3 units down
2 units right and 3 units up
2 units right and 3 units down

Option C is the answer.

Step-by-step explanation:

Graph represented by y = (x + 2)² is a quadratic function or a parabola.

This equation is in the vertex form y = (x -h)² + k

where (h, k) is the vertex.

So in the graph y = (x + 2)², vertex is (-2, 0)

Now the translated form of the parabola is y = x² + 3

In this equation vertex is (0, -3)

We can now easily find the translation of vertex (-2, 0) to (0, 3)

Horizontal shift = 0 - (-2) = +2

Vertical shift = 3 - 0 = +3

Therefore, a horizontal shift of 2 units right and vertical shift of 3 units up has been done in the parent function.

Option C. is the answer.

2 units right and 3 units up. just took the test this is VERY correct

Witch is bigger 36yd. 2ft or 114ft . 2in. ?

2 feet and 2 inches are obviously not the answer, so we need to decide between 36 yards and 114 feet.

There are 3 feet in a yard, so we can convert 36 yards to feet by multiplying by 3.

36 yds * 3 ft = 108 feet

114 feet is bigger than 108 feet, so the answer is 114 feet.
Ithere are 3ft in a yard

so, 36x 3= # of ft in 36 yards which is 108 and then add the 2ft and its 110 ft

110

Em uma urna ha 17 bolas verdes e 9 bolas vermelha 6 bolas pretas e 5 bolas cinzas. Qual e o numero de bolas que devemos sacar nessa urna para termos certeza de que obtemos pelo menos 13 bolas da mesma cor

Step-by-step explanation:

Você deve desenhar todos eles. É indefinido que você obtenha todas as cores, apesar da probabilidade.

What multiples to -63 and adds to two

That job can be handled by +9 and -7 working together.

12,781 rounded to the nearest hundred

12,800

Step-by-step explanation:

12,781 rounded to the nearest hundred

In the given number from right to left

1 is in once place

8 is in tens place

7 is in hundreds place

2 is in thousands place

1 is in ten thousands place

We round the numbers to nearest hundred

Look at the number in tens place. 8 is more than 5 so we add 1 in hundreds place

12,781 rounded to the nearest hundred is 12,800

12800 because you just round up the 8 to make 10 so that adds 1 to 7