MATHEMATICS
COLLEGE

Answer:

Answer:1,2,3,6

Step-by-step explanation:

The factors of 54,24 and 18 are 1,2,3,6

Answer:

Answer:

Step-by-step explanation:

We find what number we multiply by another number to get 54, 24, 18

54: 1, 2, 3, 6, 9, 18, 27, 54

24: 1, 2, 3, 4, 6, 8, 12, 24

18: 1, 2, 3, 6, 9, 18

Now the numbers that repeat in these sets are the common factors

We got 1, 2, 3, and 6, which make these our common factors

MIDDLE SCHOOL

At her visit to the doctor, Maggie weighed 67.9lb. At her next visit, she gained 13.45lb. How much does she now weigh?

Add the two values 67.9+13.45=81.35 lbs

82.49 is the right answer

MIDDLE SCHOOL

the ratio of red rose bushes to yellow red rose bushes in the school garden is about 3 to 4 if there were 36 yellow rosebushes, about how many red rose bushes would there be?

If there are 36 yellow rose bushes, then the number of red rose bushes would there be, 48

What is the ratio?A ratio in mathematics is a comparison of two or more numbers that shows how big one is in comparison to the other. The dividend or number being divided is referred to as the antecedent, while the divisor or number that is dividing is referred to as the consequent.

Given that,

The ratio of red rose bushes to yellow red rose bushes = 3/4

There were 36 yellow rosebushes

The number of red rose bushes = ?

Suppose, the number of red rose bushes = x

Then the ratio of yellow to red rode bushes,

⇒ Number of Yellow red bushes/Number of Red rose bushes

⇒ 36/x

Now, the given ratio is 3:4

So, it can be written as,

36/x = 3/4

x = (36 x 4)/3

= 12 x 4

= 48

Therefore, the red rose bushes in the school is 48

To know more about Ratio check:

brainly.com/question/13419413

#SPJ2

Red: Yellow 3:4 or 3/4

Red = x (unknown) and yellow =36

3/4 = x/36

The easiest thing to do would be to divide 36 by 4 then multiply by 3

36/4 = 9 9 times 3 = 27

There are 27 red rosebushes

Red = x (unknown) and yellow =36

3/4 = x/36

The easiest thing to do would be to divide 36 by 4 then multiply by 3

36/4 = 9 9 times 3 = 27

There are 27 red rosebushes

MIDDLE SCHOOL

this year the parade had 127 floats that was 34 fewer than last year how many flaots were in the parade

In this parade there were 127 in the last one there were 161

To do this you need to add 127+34. and that =161.

Last year there was 161 floats in the parade!

Thanks!

♥Hope this helps♥

Last year there was 161 floats in the parade!

Thanks!

♥Hope this helps♥

MIDDLE SCHOOL

If 3 apples cost $6 ,how much would 12 apples cost ?

3 apple costs $6

1 apple costs $6/3

12 apple costs $6/3*12

= $24

so 12 apple costs $24

1 apple costs $6/3

12 apple costs $6/3*12

= $24

so 12 apple costs $24

MIDDLE SCHOOL

Which of the following points lie in the solution set to the following system of inequalities? y ≤ x − 5

y ≥ −x − 4

A. (-5,2)

B. (5,-2)

C. (-5,-2)

D. (5,2)

A. NOT

(-5, 2) → x = -5, y = 2

y ≤ x - 5 → 2 ≤ -5 - 5 → 2 ≤ -10 FALSE

B. YES

(5, -2) → x = 5, y = -2

y ≤ x - 5 → -2 ≤ 5 - 5 → -2 ≤ 0 TRUE

y ≥ -x - 4 → -2 ≥ -5 - 4 → -2 ≥ -9 TRUE

C. NOT

(-5, -2) → x = -5, y = -2

y ≤ x - 5 → -2 ≤ -5 - 5 → -2 ≤ -10 FALSE

D. NOT

(5, 2) → x = 5, y = 2

y ≤ x - 5 → 2 ≤ 5 - 5 → 2 ≤ 0 FALSE

MIDDLE SCHOOL

H(n)= n-3, Find h(8)

We simply replace n with 8

h(8) = 8 - 3

h(8) = 5

HIGH SCHOOL

Which expression is equivalent to 4x2 + 9x – (x – 3)2 + 11?

4x^2+9x-(x^2-6x+9)+11

4x^2+9x-x^2+6x-9+11

3x^2+15x+2

4x^2+9x-x^2+6x-9+11

3x^2+15x+2

MIDDLE SCHOOL

Electricity costs $2 for each of the first 16 kilowatt hours, and $0.075 per kilowatt hour thereafter. What would be the cost for 80 kilowatt hours of electricity? A. $6.80

B. $8.00

C. $36.80

D. $38.00

The correct Option is A. $6.80

Explanation:

For first 16 kWh => $2

For next (80 - 16 = 64 kWh) => 64 * $0.075 = $4.8

Add both of them:

$2 + $4.8 = $6.80 (Option A)

Explanation:

For first 16 kWh => $2

For next (80 - 16 = 64 kWh) => 64 * $0.075 = $4.8

Add both of them:

$2 + $4.8 = $6.80 (Option A)

I think the answer is A

MIDDLE SCHOOL

How’s many times does 49 go into 53?

Answer:

26.5 times

Step-by-step explanation:

just divide it

Answer:

1.082.

You will have to divide 53 by 49, 53/49.

Hope that helped :)