MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer: 30 minutes for each girl. 30min x 4girls = 120min for all girls. 120/60=2 hrs

MIDDLE SCHOOL

$450.32 - $73.29 + $99 =

$450.32 - $73.29 = $376.53

$376.53 + $99 = $475.53

So, it equals to $475.53

$376.53 + $99 = $475.53

So, it equals to $475.53

MIDDLE SCHOOL

Xio just took a math test with 25 questions, each worth an equal number of points. The test is worth 100 points total. If a score of 83 points earns a grade of B, how many questions would Xio need to get right to get a B on the test?

Each question is worth 4 points (100/25=4)

Therefore, when you divide 83 by 4, you get 20.75, as as he's aiming to get a B, this needs to be rounded up to 21.

Xio would need to get 21 questions right to get a B, hope this helps :)

Therefore, when you divide 83 by 4, you get 20.75, as as he's aiming to get a B, this needs to be rounded up to 21.

Xio would need to get 21 questions right to get a B, hope this helps :)

So, Xio wants a B for his math test.

Well, each question is worth 4 points

You divide 83 by 4 which will equal 20.75. (Round up)

If he wants the B for his math test, Xio will need to get 21 questions correct.

Hope I helped!

HIGH SCHOOL

What is the distance from the point at (2,-1) to the line y=4 A. 4 B. 5 C. 6 D.7

The answer would be B.5

MIDDLE SCHOOL

3/4 make 5 servings how many would u need to make 35

5 and 1/4 cups because to make 35 you need to do 5x7 which equals 35 so you would do 3/4x7 and you get 5 1/4

I think it's 5 1/4 servings. Sorry if I'm wrong.

HIGH SCHOOL

Solve this: (a^3-2a^2)-(3a^2-4a^3)

(a^3-2a^2)-(3a^2-4a^3)

(a^3-2a^2)-3a^2+4a^3

5a^3-5a^2

(a^3-2a^2)-3a^2+4a^3

5a^3-5a^2

MIDDLE SCHOOL

Your family needs a set of 4 tires. which of the following deals would you prefer. explain. 1. Buy 3 get one free, 2. 20% off,

3. 1/4 off

Number 1 and number 3 are the same because if you are purchasing three tires that is 75% off the tires you need and one of them you get free. the free one becomes the overall discount of 25% off. number 3 is the same, the one quarter represents 25% off of the purchase.

MIDDLE SCHOOL

Jake rolls two numbers cubes. What is the probability that both numbers are greater than 4? A. 1/9

B. 1.6

C. 1/4

D. 1/3

1/3, C

6•6= 36 possible answers

5,1

5,2

5,3

5,4

5,5

5,6

6,1

6,2

6,3

6,4

6,5

6,6

That's 12/36 possible answers that fit so it's C

6•6= 36 possible answers

5,1

5,2

5,3

5,4

5,5

5,6

6,1

6,2

6,3

6,4

6,5

6,6

That's 12/36 possible answers that fit so it's C

There are 6 numbers on a dice, and only two of them are greater than 4. For two dice, this means you could either roll a 5 or 6 on both dice, meaning there are 4 possible answers out of 12 total numbers from both dice. 4/12 is 1/3

MIDDLE SCHOOL

The secret number has a 7 in the ones place. The tens number is an odd number

73, 75, 77, 71, 79 these are all possible

The secret number has a 7 in the ones place. The tens number is an odd number?

This number is 79. Hope I helped.

This number is 79. Hope I helped.

HIGH SCHOOL

Browser ate 4 1/2 pounds of dog food that amount is 3/4 of the entire bag of dog food how many pounds of dog food were originally in the bag

4 1/2 ÷ 3/4 = 6 lbs

Or you can use decimals, but when you plug it in again it shows that 4.5 is 3/4 of 6

Or you can use decimals, but when you plug it in again it shows that 4.5 is 3/4 of 6