MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

•

ZTSR

ZTSU

ZUSR

LUTS

Answer:

Answer:ZTSU

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

You have been asked to build a scale model of your school out of toothpicks imagine your school is 30 feet tall Your scale is 1 ft: 1.26 cm

The height of your school's scale model would be 37.8 cm tall. You would just have to multiply 1.26 by 30, because your school is 30 ft tall.

MIDDLE SCHOOL

David hikes 2 ¼ miles in ½ an hour at this rate, how long will it take him to walk 18 miles?

So in 30 min will hike 2 1/4 miles =9 of those 1/4 miles therefore in 10 min will hike 9/3 =3 of those 1/4 miles = 3/4 of a mile

3/4 mile in 10 min;

(3/4)• 4 = 3 miles in 40 min;

6 miles in 80 min;

9 miles in 120 min;

12 miles in 160 min;

15 miles in 200 min;

18 miles in 240 min or 4 hours

3/4 mile in 10 min;

(3/4)• 4 = 3 miles in 40 min;

6 miles in 80 min;

9 miles in 120 min;

12 miles in 160 min;

15 miles in 200 min;

18 miles in 240 min or 4 hours

HIGH SCHOOL

Using properties find the sum or product of 93+(68+7)

Pemdas tells us to do parenthesis first so 68 + 7 = 75 then 75 + 93 which equals 168

I think the answer is 168

MIDDLE SCHOOL

Seven string factors for 840

2x2x2x3x5x7=840. I only got 6

MIDDLE SCHOOL

A line has a slope of -3 and passes through the point (4,-3).

The point-slope form:

We have the point (4, -3) and the slope m = -3. Substitute:

MIDDLE SCHOOL

six months, a familys electric bills averaged $55 per month. the bills for the first five months were $57.60, 60, 53.25, 50.75, and 54.05. what was the electric bill in the sixth month

Answer:

$54.35

Step-by-step explanation:

The differences from the average value are ...

2.60, 5.00, -1.75, -4.25, -0.95

The total of these differences is +0.65, so the final bill must have a value that is $0.65 lower than the average.

The bill for the 6th month is $54.35.

_____

Check

The average of the bills for 6 months is ...

(57.60 +60 +53.25 +50.75 +54.05 +54.35)/6 = 330/6 = 55

MIDDLE SCHOOL

Solve (-4/3*pi*rˆ3*x) + (4*pi*rˆ2*y)

Answer:

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

The average person's stride length is approximately 2.5 feet long. How many steps should the average person take to travel 50 feet.

The answer is 20.

you have to divide 50 by 2.5 to get your answer

you have to divide 50 by 2.5 to get your answer

The answer to the question is twenty

MIDDLE SCHOOL

What ratio is 25 to 16

25:16 just as you see it, the "to" represents the semicolon and just put it together and you can't simplify it so the answer is 25:16

25:16

Hope his helpedddd

Hope his helpedddd