MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

Around 175 dollars with that because that’s 20 hours

Answer:

Answer:

$170

Step-by-step explanation:

add the hours first

2+3+4+5+6= 20 hours

multiply that by how much she makes per hour

20*8.75= 175

HIGH SCHOOL

Chris runs 7 miles in 80 minutes. at the same rate, how many miles would he run in 64 minutes?

Hello there,

80 minutes= 7 miles

1 minute= 7 / 80

= 0.875

64 minutes= 0.875 x 64

= 5.6 miles

Hope this helps :))

~Top

80 minutes= 7 miles

1 minute= 7 / 80

= 0.875

64 minutes= 0.875 x 64

= 5.6 miles

Hope this helps :))

~Top

COLLEGE

Suppose that two cards are drawn without replacement from a well-shuffled deck. what is the probability that both cards have numbers and that the numbers on the cards are the same (note that only the numbers 2 through 10 are shown on cards, since aces, kings, queens, and jacks are represented by letters).

In a deck there are 40 cards which are shown in number. The probability P that the first card is a number is P(number) = 40/52. Then there are 3 cards of the same number left so the probability P is P(same number) = 3/51. Then you multiply (40/52)*(3/51) = 0.04525

MIDDLE SCHOOL

What is the product of 14,560 x 10? We have to explain how we decided on the number of zeros in the products.

Answer:

Step-by-step explanation:

Given : Expression

To find : What is the product of the expression and explain how we decided on the number of zeros in the products ?

Solution :

Step 1 - Write the expression,

Step 2 - Multiply the terms,

The number of zero is decided on the basis of zero in the terms.

As in 14560 there is one zero and 10 has one zero.

Therefore, There are two zeros in the result.

If we multiply 14,560 with 10 we will get 145,600.

We have 10 in question we will add 1 zero in the product. the number of zeros we have on multiplicating side the number of zeros we will add in the product.

Example- 14,560 * 1000 = 14,560,000.

We have 10 in question we will add 1 zero in the product. the number of zeros we have on multiplicating side the number of zeros we will add in the product.

Example- 14,560 * 1000 = 14,560,000.

MIDDLE SCHOOL

Which equations are true? ® 6145-3,050 - 10

® 381 X 27 = 1,143 - 9

© 854 X 63 = 53,802

0 562 X 42 = 23,604

@ 72 x 30 = 270

Answer:

The third one and the fourth one.

Step-by-step explanation:

The first one is not an equation... But the rest area fairly easy to solve. You just need to solve one side of the equation, and if the answer is the same value as the other side, then it is true.

HIGH SCHOOL

How many times does 8 go into 536

67 is the soonest 8 goes into 536 too do this you must divide 8 by 536 (536 divide by 8)

HIGH SCHOOL

Using the data from question #1, what is the equation of the line of best fit? (For future reference: line of best fit, linear regression equation, and least-squares line are all the same thing y=ax+b). Round your answers to the nearest tenth. x : {20,30,45,60,80,90,45,120,90,70} y: {50,45,55,70,80,90,80,100,95,85}

You can solve this manually by plotting all points, fitting a line, finding its intercepts and obtaining the equation.

For the easier solution, use Mode STAT in your scientific calculator, input the x and y values, and find the m and b parameters for equation y = mx + b

The equation of the best fit line would be: y = 0.57x + 38.15

For the easier solution, use Mode STAT in your scientific calculator, input the x and y values, and find the m and b parameters for equation y = mx + b

The equation of the best fit line would be: y = 0.57x + 38.15

HIGH SCHOOL

A bicycle trail consists of a mountainous part and a flat part. The mountainous part of the trail is 5.92 kilometers long, and the flat part of the trail is 16.6 kilometers long. What is the length of the entire bicycle trail?

add the 2 numbers together

16.6 + 5.92 = 22.52 kilometers

Answer:

The length of the entire bicycle trail = 22.52 kilometers

Step-by-step explanation:

A bicycle trail consists of a mountainous part and a flat part.

Total number of parts = 2

The mountainous part of the trail is 5.92 kilometers long, and the flat part of the trail is 16.6 kilometers long

Total length of mountainous part of the trail = 5.92 kilometers

Total length of flat part of the trail = 16.6 kilometers

Total length of part 1 = 5.92 kilometers

Total length of part 2 = 16.6 kilometers

The length of the entire bicycle trail = Total length of part 1 + Total length of part 2

The length of the entire bicycle trail = 5.92 + 16.6 = 22.52 kilometers

MIDDLE SCHOOL

Jin spent 32hours on math and art homework last week She spent about 30 percent of this total on math.About how many hours were spent on Math?

Hi! I did the math: 32% - 30% Comes to two percent... Um this is VERY easy not sure how this is not understandable but anyways the answer is 2%! -Skyler Scar

HIGH SCHOOL

The flag of a country contains an isosceles triangle. (Recall that an isosceles triangle contains two angles with the same measure.) If the measure of the third angle of the triangle is 35° more than three times the measure of either of the other two angles, find the measure of each angle of the triangle. (Recall that the sum of the measures of the angles of a triangle is 180°.)

The angles should be 122° , 29° and 29°

I hope this helps.

YOU'RE WELCOME :D

I hope this helps.

YOU'RE WELCOME :D