# 1/4hour 1/2hour 3/4 what is the total amount of time

1/2=2/4

## Related Questions

Joshua went to a movie that started at 1:45. The movie ended at 3:30. How long was the movie?

Step-by-step explanation:

3:30 = 210min

1:45 = 105min

3:30 - 1:45 = 210 - 105 = 105min

= 1:45

for a production of sweeney Todd in Las Vegas, orchestra seats cost \$42 and mezzanine seats cost \$25. if a group of 14 people show up and spend a total of \$486, how many of each kind of seat did they buy? use elimination to solve. please help!​

They buy 8 orchestra seats and 6 mezzanine seats

Step-by-step explanation:

For a production of Sweeney Todd in Las Vegas

• Orchestra seats cost \$42
• Mezzanine seats cost \$25
• A group of 14 people show up and spend a total of \$486

We need to find how many of each kind of seat they bought

Assume that the group of people takes x orchestra seats and y mezzanine seats

∵ The group of 14 people show up

∵ x represents the number of orchestra seats

∵ y represents the number of mezzanine seats

∴ x + y = 14 ⇒ (1)

∵ Orchestra seats cost \$42 each

∵ Mezzanine seats cost \$25 each

∵ The group of people spend a total of \$486

∴ 42 x + 25 y = 486 ⇒ (2)

Now we have system of equations to solve it

Multiply equation (1) by -25 to eliminate y

∵ -25 x - 25 y = -350 ⇒ (3)

- Add equations (2) and (3)

∴ 17 x = 136

- Divide both sides by 17

∴ x = 8

Substitute the value of x in equation (1) to find y

∵ 8 + y = 14

- Subtract 8 from both sides

∴ y = 6

They buy 8 orchestra seats and 6 mezzanine seats

#LearnwithBrainly

An apple pie with a circumference of 28.26 inches is cut into 6 equal-sized pieces. Two pieces of the pie are eaten. What is the area of the pie that is left? Select the correct answer. Use 3.14 for π.

C = πd
d = C / π
d = 28.26 / 3.14
d = 9 in

but r = d/2 = 9/2 = 4.5 in

A = π r^2
= 3.14 x (4.5^2)
= 3.14 x 20.25
= 63.585

divided into 6 equal
so 63.585 / 6 = 10.5975

but ate 2, so there are 4 pieces left
4 x 10.5975 = 42.39

the area of the pie that is left is 42.36 in^2
Hey user!!

we know that circumference of circle = πd

given the circumference of the apple pie = 28.26 in.

therefore πd = 28.26 in.

==> 3.14 × d = 28.26 in.

==> d = 28.26/3.14

==> d = 9 in.

the diameter of the apple pie is 9 in.

therefore radius of the apple pie = 9/2 = 4.5 in.

area of the apple pie = πr²

== 3.14 × 4.5 × 4.5

= 63.585 in²

it's divided into 6 equal parts and two pieces are eaten. so the area of leftover pie = 63.585/6 × 4

= 63.585/3 × 2

= 21.195 × 2

= 42.39 in²

cheers!!

At the beginning of the bake sale, mary set aside 2 pies for herself. karen then bought half of the remaining pies for her birthday party, and 10 more pies were sold during the sale. when the sale was over, there were 15 pies remaining. how many pies were there before the bake sale started? (hint: work backwards) do not include the word "pies" with your response. provide your answer as a number, only.

52.

Step-by-step explanation:

Let x be the number of total pies before the bake sale started.

We have been given that at the beginning of the bake sale, Mary set aside 2 pies for herself.

So the pie left for sale will be x-2.

We are also told that Karen bought half of the remaining pies for her birthday party, so number of pies bought by Karen will be: .

Further, we are told that 10 more pies were sold during the sale, so number of total pies sold and used by Mary will be:

As there were 15 pies remaining, so we can represent total number of pies in an equation as:

Let us have a common denominator.

Let us multiply both sides of our equation by 2.

Therefore, there were 52 pies before the bake sale started.

-68 times the difference between a number and 11 is equal to the number one plus -94

x=841/68

Step-by-step explanation:

-68(x-11)=1+(-94)

-68(x-11)=-93

-68x+748=-93

-68x=-93-748

-68x=-841

68x=841

x=841/68

Several ordered pairs from a continuous exponential function are shown in the table

When I hade did this it was b I did it on apex so I think I’m right

QUESTION 1 The state of Wyoming has roughly the shape of a rectangle that is 3.6 x 102 miles long and
2.8 x 102 miles high. What is the approximate area of Wyoming? Hint: The area of a rectangle is product of its length and width
TTT Arial
3 (12pt)
T.S.E
S

104872.32 square miles

Step-by-step explanation:

First do 3.6 times 102=367.2 times 2.8 times 102=285.6

(3.6 x 102)(2.8 x 102)

so 367.2 times 285.6= 104872.32 square miles

Twice a number added to 4 is 28

Twice a number added to 4 is 28
should be

2x + 4 = 28
2x = 28-4
2x = 24
x = 12

hope it helps
Let the number be x.

Given,

2x + 4 = 28

2x = 24

x = 12

Hence, the number is 12.

What is the answer to 2+6g=11−3g?