MATHEMATICS MIDDLE SCHOOL

Which of the following expressions represents the verbal description below? the product of x and the sum of 6 and 8 times the square of x

Answers

Answer 1
Answer:

For this case we have to:

The product of the variable "x" with another term "()" is represented as follows:

On the other hand, the sum of 6 and 8 times the square of x, is represented as follows:

Thus, the final expression is:

Answer:


Related Questions

COLLEGE

justin prepares 229 hamburgers for a company picnic if buns come in package of 8 how many will be left over

Answers

There will be 5 leftovers. 


MIDDLE SCHOOL

Does the following table represent a proportional relationship, and if so what is the proportion of the cost for a box of cereal to the size of the box? Cost for a box of cereal $2.20 $2.64 $3.30 $4.84
Size of box (in ounces) 10 12 15 22
yes, $0.22 per ounce
yes, $4.55 per ounce
yes, $0.44 per ounce
no it is not proportional

Answers

Answer: yes

Step-by-step explanation: 2.20 divided by 10 is .22, so one ounce is 22 cents. 2.64 divided by 12 is .22, 3.30 divided by 15 is .22, and 4.84 divided by 10 is .22. All the costs are the same per ounce, so it is a proportional relationship of .22.

Answer:

A

Step-by-step explanation:

I'm not entirely sure but please let me know if I'm right

MIDDLE SCHOOL

2000 miles increased by 33%

Answers

100%=2000
increased by 33%
100%+33%=133%=1.33

133% of 2000=1.33 times 2000=2660


answer is 2660miles
The answer would be 2660 miles. 2000 X 0.33 = 660.

660 + 2000 = 2660
HIGH SCHOOL

Given the force field F, find the work required to move an object on the given orientated curve. F=<y,x> on the parabola y=7x^2 from (0,0) to (4,112)

Answers

The force field is f=1234

HIGH SCHOOL

|x+2|-3=9 please help!!! Solve twice!!! Two answers!!!

Answers

×= 10 and ×= -14

Find x by simplifying both sides of the equation then isolate the variable.

|x+2| - 3 = 9

Option 1:

x + 2 - 3 = 9

x - 1 = 9    add 1

x = 9 + 1

x = 10

Option 2:

-(x+2) - 3 = 9  Distribute "-" through the parenthesis

-x - 2 - 3 = 9

-x - 5 = 9     Add 5

-x = 9 + 5

-x = 14   Multiply by -1

x = -14

HIGH SCHOOL

the height of a football in the air t seconds after it is thrown can be modeled by the function y=-16t^2+96t+3, where y are measured in feet and t is time. What is the maximum height that the football reaches? How long did it take the football to reach the maximum height? At what times will the football be above the ground at 122 feet?

Answers

Since the function is a parabola, the maximum height would be the y-coordinate of the vertex. The x-coordinate of the vertex in standard parabolic form is
x = -b/2a.
In the problem, t would now be x.
t = -96/(2*-16) = 3*

Now that you have the time as 3 at the vertex, you can determine the height y at the vertex by substituting it in.
y = -16(3)^2 + 96(3) + 3
y = 147*

If they give you 122 feet and you need to find the time, then just plug that as y and solve for t.
122 = -16t^2 + 96t + 3
0 = -16t^2 + 96t - 119
t = 17/4, 7/4*

*Brainliest answer is always appreciated

HIGH SCHOOL

The ages of trees in a forest are normally distributed with a mean of 25 years and a standard deviation of 5 years. Using the empirical rule, approximately what percent of the trees are between 20 and 30 years old? 32%


68%


95%


99.7%

Answers

Answer:

The correct option is 2.

Step-by-step explanation:

Given information: The population mean is μ=25 and standard deviation is σ=5.

We need to find the percent of the trees that are between 20 and 30 years old.

Subtract 25 from each side.

Divide each side by 5.

Using standard normal table we get

68% of the trees are between 20 and 30 years old.

Therefore the correct option is 2.

Answer:

68%

Step-by-step explanation:

The mean is 25 and the standard deviation is 5.  So 20 is one standard deviation below the mean and 30 is one standard deviation above the mean.

According to the Empirical Rule, 68% of the normal curve is between ±1 standard deviations.  So the answer is 68%.

HIGH SCHOOL

Jill went out to dinner and left a 15% tip. The cost of the bill is represented by b . The total amount Jill paid is represented as b+0.15b= b, which means that an increase of 15% is the same as

Answers

Answer:

Jill went for dinner

Let the total cost of the dinner = b

He gave 15% tip, then 15%(b) =0.15b

Total cost of the bill = b+0.15b = 1.15b = b

Percentage increase =

                                  = 15%

The cost of the dinner is increased by 15% as he gave the bill.

Therefore, increase of 15% is the same as the percentage of bill.

MIDDLE SCHOOL

The length of a rectangle is 6 centimeters more than its width. The area is 216 square centimeters. What are the dimensions?

Answers

The length of the rectangle is 18 cm and the width is 12cm.

What is the area of the rectangle?

The space occupied by any two-dimensional figure in a plane is called the area. The two-dimensional space occupied by the rectangle is called the area of the rectangle.

Given that the length of a rectangle is 6 centimeters more than its width. The area is 216 square centimeters.

The area of the rectangle is calculated by the formula:-

Area = length x width

Area = L x W

L = w + 6

Area = ( w + 6 ) w

Area = w² + 6w

216 =  w² + 6w

w² + 6w -216 = 0

w² + 18w -12w -216 = 0

w ( w + 18 ) - 12( w + 18 ) = 0

( w + 18 ) ( w - 12 ) = 0

w = 12

Neglect the negative value.

The length will be calculated as:-

L = w + 6

L = 12 + 6 = 18

Therefore, the length of the rectangle is 18 cm and the width is 12cm.

To know more about the area of the rectangle follow

brainly.com/question/25292087

#SPJ2

Answer:

18

Step-by-step explanation:

216 divided by 6 = 36

36 divided by 2 = 18

Random Questions