MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

Answer: Victor has 47.11

MIDDLE SCHOOL

What are two square numbers added together equal 65?

8 and 1

8 squared is 64 and 1 squared is 1

64 + 1 = 65

Hope this helps :)

8 squared is 64 and 1 squared is 1

64 + 1 = 65

Hope this helps :)

The square of 8 is:

8*8 =64

and the square of 1 is:

1*1=1

64 + 1 =65

i hope i helped you

8*8 =64

and the square of 1 is:

1*1=1

64 + 1 =65

i hope i helped you

MIDDLE SCHOOL

What is 5.63×10^-6 in decimal form? 0.00000563

0.000000563

5,630,000

56,300,000

0.00000563 the correct one

A. 0.00000563. Msg if u need more help :)

HIGH SCHOOL

Tena ate one of the muffins she baked and had 10 left. How many muffins did Tena bake? Write an equation. Then solve the problem.

1 + 10 = 11 the answer is 11

Answer:

Tena baked 11 muffins because x - 1= 10; x=11

Step-by-step explanation:

I did the math

HIGH SCHOOL

What is the 8th term in the sequence?

14 , 18 , 116 , 132 , ...

14, 18, 116, 132, ...

I believe the sequence here is that you double the 1+ digits after the first 1, and then put it in front of the 1. Unfortunately, I can not think of a sequence. Try working this one out, as you know how to work it out. Tell me if you need more help!

MIDDLE SCHOOL

An airplane flew a distance of 650 km at an average speed of 300 km/h. How much time did the flight take

The time taken by flight will be 2.26 hour.

What is Division method?Division method is used to distributing a group of things into equal parts. Division is just opposite of multiplications. For example, dividing 20 by 2 means splitting 20 into 2 equal groups of 10.

Given that;

An airplane flew a distance of 650 km at an average speed of 300 km/h.

Here,

Speed of flight = 300 km/h

Distance cover by flight = 650 km

Let the time take by flight = x hr

We know that;

⇒ Speed = Distance/ Time

⇒ 300 = 650 / x

⇒ x = 650 / 300

⇒ x = 2.16 hour

Thus, The time taken by flight = 2.16 hr

Learn more about the divide visit:

brainly.com/question/28768606

#SPJ2

650/300 = 2(1/6)

(1/6) of 1 hour = 10mins

The flight took 2hr and 10mins.

(1/6) of 1 hour = 10mins

The flight took 2hr and 10mins.

MIDDLE SCHOOL

if four students are playing a game and each student is equally likely to win the game what is the probability that student 3 will win?

1/4 is the answer for this question

Also known as 25% if you want it in percent form

MIDDLE SCHOOL

3-2/a divided by 5+ 3/a

For this case we must simplify the following expression:

So, we have:

We apply double C:

We simplify:

Answer:

The simplified expression is:

HIGH SCHOOL

How many pints are in 6 gallons?

A. 12

B. 48

C. 96

D. 24

B because there are 8 pints in a gallon.

So you multiply: 8x6=48

So you multiply: 8x6=48

HIGH SCHOOL

If a customer bought an item that had a full price of $525 from a retailer, how much in total will the retailer receive in the end if the customer used a coupon for $75?

Answer:

$525

Step-by-step explanation:

A P E X