MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

Answer: It is divisible by the numbers: 1,2,3,4,5,6,7, and 9

MIDDLE SCHOOL

In history class, students could either make a timeline of World War II or interview someone that lived through World War II. Nine of the students chose to make a timeline, and eleven of the students chose to interview someone. Which fraction represents the part of the class that interviewed someone? 9/20

1/11

9/11

11/20

11/20 is the fraction that represents the part of the class that interviewed someone

Answer:

the answer is 9/11

MIDDLE SCHOOL

What in times equals 60

10x 6=60, 5x12=60 hope that help next time you can always look at a chart

The factorization of 60 is

2 times of 30 is 60.

3 times of 20 is 60.

4 times of 15 is 60.

5 times of 12 is 60.

6 times of 10 is 60.

We have to factories the number 60.

So, the factors of 60 as

60 = 2 x 30

60 = 3 x 20

60 = 4 x 15

60 = 5 x 12

60 = 6 x 10

Then, 60 can be

2 times of 30 is 60.

3 times of 20 is 60.

4 times of 15 is 60.

5 times of 12 is 60.

6 times of 10 is 60.

Learn more about Factors here:

brainly.com/question/14209188

#SPJ2

MIDDLE SCHOOL

the perimeter of a rectangle is 96ft. the ratio of its length to width is 5:3 what are the dimensions of the rectangle

Answer:

L=60 W=36

Step-by-step explanation:

5+3=8

96÷8=12

5:3 = 12×5:12×3

L=60 W=36

HIGH SCHOOL

A strip of wood 78 inches long is to be cut into pieces 3 3/4 inches long. How many pieces can be cut? A. 20

B. 21

C. 12

D. 26

Its neither because the answer is a decimal but if rounded to the closest whole number it would be 21 but the real answer is 20.8.

78 Divided by 3.75 is20.8 which is 20 pieces because you cant have 8/10 of a piece if not it wouldn't be a piece so its A

MIDDLE SCHOOL

It rained 18 days during the month of April what percentage of day did it not rain during the month of April

There are 30 days in April.

If 18 days had rain, it means 12 didn't.

18/30=x/100

Make sure both fractions can be made into fractions with a denominator of 100:

180/300=x/100

Divide 180/300 by 3:

60/100=x/100

This shows that the 18 days that did rain take up 60% of the whole month.

So then the remaining 12 days that didn't have rain must take up 40% of the month.

Solution:

40% of the days did not have rain during the month of April

If 18 days had rain, it means 12 didn't.

18/30=x/100

Make sure both fractions can be made into fractions with a denominator of 100:

180/300=x/100

Divide 180/300 by 3:

60/100=x/100

This shows that the 18 days that did rain take up 60% of the whole month.

So then the remaining 12 days that didn't have rain must take up 40% of the month.

Solution:

40% of the days did not have rain during the month of April

HIGH SCHOOL

State the critical value(s) for the following two-tailed t test at a 0.05 level of significance: t([infinity]). ±1.645 ±1.96 the same as for a two-tailed z test at a 0.05 level of significance both ±1.96 and the same as for a two-tailed z test at a 0.05 level of significance.

Answer:

± 1.96 and the same as for a two-tailed z test at a 0.05 level of significance.

Step-by-step explanation:

We are given the following information in the question:

We perform a two-tailed hypothesis at a 0.05 level of significance.

We have to state the critical values for the same.

Z-critical:

T-critical:

The critical value for t depends upon the degree of freedom which is obtained from the sample size.

If n is the sample size, then , n - 1 is the degree of freedom.

which is the same as the z-critical

MIDDLE SCHOOL

What does 18 lb=___________oz

So,

First, the conversion between pounds and ounces is:

1 lb. = 16 oz.

So:

18 lbs. = 16 * 18 = 288 oz.

First, the conversion between pounds and ounces is:

1 lb. = 16 oz.

So:

18 lbs. = 16 * 18 = 288 oz.

There are 288 oz because there are 16 oz in 1 lb so to find how many oz are in 18 lb you need to multiply 18 by 16 which equals to 288 oz

MIDDLE SCHOOL

What is the exact circumstance of circle with 16 in.

8in

16in

32in

48in

The answer is c=50.272, for other problems like this use the formula: The circumference = π x the diameter of the circle (Pi multiplied by the diameter of the circle).

HIGH SCHOOL

Simplify: -81 + (14 – 23) + 12 • 9 A) -81 B) -18 C) 18 D) 22

The answer would be C) 18

Your answer will be 18