MATHEMATICS
MIDDLE SCHOOL

Answer:

Answer,

77/72 or 1 5/72

Hope this helps :-)

Answer:

4/9

+

5/8

=

(4 × 8) + (5 × 9)/9 × 8

=

77/72

OR 1 5/72

MIDDLE SCHOOL

A triangle has sides that measure 5 cm, 12 cm, and 13 cm. What type of triangle is it? A. equilateral triangle

B. acute triangle

C. isosceles triangle

D. right triangle

Answer:

D )It is a right triangle.

Step-by-step explanation:

Given : A triangle has sides that measure 5 cm, 12 cm, and 13 cm.

To find : What type of triangle is it.

Solution : We have a triangle with sides

Let side a = 5cm

Side b = 12 cm

Side c = 13 cm.

We can see square of largest side is equal to the square of sum of two other sides.

Since,

Plugging the values of a, b, c

25 + 144 = 169

169 = 169

Hence it follow the Pythagoras theorem

Therefore ,D) it is a right triangle.

The answer would be D.

(because a^2 plus b^2 equals c^2)

hope this helps and have a great day!

(because a^2 plus b^2 equals c^2)

hope this helps and have a great day!

HIGH SCHOOL

35% of it is 5.5% of 56

Hello there,

35% x 5.5%= 0.01925

0.01925 x 56= 1.078

On the side note: The word of means multiply

Hope this helps

~Top

35% x 5.5%= 0.01925

0.01925 x 56= 1.078

On the side note: The word of means multiply

Hope this helps

~Top

Answer:

8.8

Step-by-step explanation:

MIDDLE SCHOOL

Can anyone please tell me how to write 73,072,335 in word form????

Seventy-three million seventy-two thousand three hundred thirty-five

COLLEGE

Certain race is a distance of 28 furlongs. How far is the race in (a) miles? (b) yards?

Answer:

Step-by-step explanation:

The distance of a certain race is given as 28 furlongs

a) to determine how far is the race in miles, we would apply the standard conversion system.

1 Us furlongs = 0.125 mile

28 furlongs = x miles

Cross multiplying, it becomes

x × 1 = 28 × 0.125

x = 3.5 miles

28 furlongs = 3.5 miles.

b) to determine how far is the race in yards, we would apply the standard conversion system.

1 Us furlongs = 220 yards

28 furlongs = x yards

Cross multiplying, it becomes

x × 1 = 28 × 220

x = 6160 yards

28 furlongs = 6160 yards.

MIDDLE SCHOOL

Why is 0.77 greater than 0.077

Answer: because the 7 in 0.77 is in the tens place, while 0.077 has a 0 in the tens place, and 7 is greater than 0.

COLLEGE

The physician orders an IV infusion of D5W 1000 ml to infuse over the next eight hours. The IV tubing that you are using delivers 10 gtt/ml. What is the correct rate of flow (drops per minute)? _gtt/min (rounded to the nearest drop)

Answer: 10gtt/ml means that in 10 drops there is a ml of the solution.

Now, you need 1000ml in 8 hours, and want to know the correct rate of flow in drops per minute.

first, 8 hours are 8*60 = 480 minutes.

then you need to infuse 1000ml in 480 minutes, so if you infuse at a constant rate, you need to infuse 1000/480 = 2.083 ml/min.

And we know that 10 drops are equivalent to 1 ml, then 2.083*10= 20.8 drops are equivalent a 2.083 ml, rounding it up, you get 21 drops for the dose.

So the correct rate of flow will be 21 drops per minute.

MIDDLE SCHOOL

Three-fourths of the tickets had been sold, and there were 420 tickets left. How many tickets were printed?

Answer:

There are 1680 tickets

Step-by-step explanation:

If 3/4 of the tickets are sold

1 - 3/4 of the tickets are unsold

4/4 -3/4 = 1/4

There are 1/4 of the tickets left

There are 420 tickets left

1/4 of the tickets = 420

Multiply each side by 4

4*1/4 tickets = 4*420

tickets = 1680

There are 1680 tickets

Answer:

Step-by-step explanation:

420 = 1/4 so 4/4 is 4 420s

420 x 4 = 1680

MIDDLE SCHOOL

18=x/3+6

Can someone help me how to solve this?

Answer:

18=2x3+6 because 6+3 is 9 and as you know 9x2 is 18

Answer:

X = 48

Step-by-step explanation:

1. We isolate the x (get alone); multiply the 3 to both sides of the equal sign.

2. /3 x 3 = 0. 18 x 3 = 54.

3. Bring down the remaining number(s): 54 = x + 6.

4. Isolate the x. +6 -6 = 0. 54 - 6 = 48.

Bring down: X = 48.

COLLEGE

The length of a spring is a linear function of the weight of the object compressing it. For a particular spring, the length decreases by 1.5 inches for every 3 pounds pressing down on it. When 4 pounds are on the spring, the length of the spring is 8 inches long. What is the length of the spring if 15 pounds are pressing down on the spring?

2.5 inches long because 15-4=11 and 11/3=3.6666667 and 3.6666667x1.5=5.5. Therefore, the spring decreased another 5.5 inches from 8 inches so the spring would now be 2.5 inches long.