# 3/4 ÷ 1/8 step by step

3/4×8/1

24/4

6

—- x 8. Reduce by 2
4

Now it’s 3x2=

6.

## Related Questions

Which of these shows 7 + 2y rewritten using the commutative property of addition? 7y + 2
2y + 7
7 − 2y
2y − 7

The answer will be 2y + 7

A triangle has interior angle measures of 5s, 3s - 9 degrees and 45 degrees What is the value of s?

s = 18

Step-by-step explanation:

5s + 3s - 9 + 45 = 180

8s + 36 = 180

subtract 36 to both sides

8s = 144

divide by 8

s = 18

One month, Ruby worked 4 hours more than Isaac, and Svetlana worked 4 times as many hours as Ruby. Together they worked 104 hours. Find the number of hours each person worked.

Let Isaac = x
Ruby = x + 4
Svetlana = 4(x + 4)

Together they worked 104 hours, so...

x + x + 4 + 4(x + 4)= 104
x + x + 4 + 4x + 16 = 104
6x + 20= 104
6x = 84
x = 84/6 = 14

Isaac worked x = 14 hours

Ruby worked x + 4 = 18 hours

Svetlana worked 4(x + 4) = 4×18 = 72 hours

72 + 18 + 14 = 104
104 = 104 it checks!

a cookie factory uses 1/4 of a barrel of oatmeal in each batch of cookies. The factory used 1/2 of a barrel of oatmeal yesterday. How many batches of cookies did the factory make yesterday?

Step-by-step explanation: to produce one batch it takes 1/4 of oatmeal

Now the factory uses 1/2 batch of oatmeal

1=1/4 OATMEAL

X=1/2 OATMEAL

X=(1/2*1)/1/4

=1/2*4/1

=4/2

=2

4. If \$988 is the total of a sale that includes sales tax of 4%, what is the selling price of the item only?

The total sale is 1.04p=\$988.  This includes 4% tax.
\$988
The before-tax price is then p = ---------- = \$950  (answer)
1.04
If 988 includes 4% sales tax, we can use this equation to find the original price:

x + (x * .04) = 998

This equation tells us that a number, which, in this case, is the selling price of the item, plus four percent of that same number equals 998.

All we have to do now is isolate x.

x + (x * .04) = 998
Simplify.
x  + .04x = 998
1.04x = 998
Divide both sides by 1.04
x = 959.615385, which rounds up to 959.66.

The selling price of the item was \$959.66

Solve (5b/4a)+(b/3a)-(3b/a)

17b/12a and put a minus sign between both equations

How many teaspoons are in 400. Millitiers ? 1 tsp= 5ml

80 spoons are required.

Step-by-step explanation:

Given :

Total quantity = 400 ml

1 tsp = 5 ml

Solution :

Divide the total quantity with the measure of one table spoon.

80 spoons are required.

Step-by-step explanation:

What must you do if you multiply one number in a ratio by n?

Hi there!

From what I know, when you multiply one number in a ratio, you must also multiply the other number by the same number. This allows for the ratio to stay the same, thus keeping it correct. If both terms were not multiplied by n, the ratio would no longer be the correct ratio.

Hope this helps!! :)

What is the most accurate representation of the area of a plot measuring 11.7 cm by 15.4

I believe the area of the plot will be given by;
length x width
such that; 11.7 x 15.4 = 180.18 cm²
Therefore the most accurate representation of the area of the plot will be;
= 180 cm²

The given measurements of the plot are 11.7 cm by 15.4 cm

Since two sides are given and one side is greater than the other one, so it must represent a rectangle.

Hence , the most accurate representation of the area of a plot measuring 11.7 cm by 15.4 cm is a rectangle.

Now, area of a rectangle = length * width

Hence, area =