MATHEMATICS MIDDLE SCHOOL

Which of the following situations can be represented by a function with an infinite number of values in its range and only a finite number of values in its domain? A. The cost of a cell phone bill depends on the number of minutes spent talking on the phone. For one billing period, the customer has a maximum of 100 minutes to use. B. The cost of a cell phone bill depends on the number of minutes spent talking on the phone. Regardless of the number of minutes, the bill can be at most $100. C. The cost of a cell phone bill depends on the number of minutes spent talking on the phone. For every minute used on the phone, the cost is $.15. D. It is not possible for a function to have an infinite number of values in its range and only a finite number of values in its domain.

Answers

Answer 1
Answer: B...............................
Answer 2
Answer:

Answer:

No its D!!!!!!

Step-by-step explanation:


Related Questions

MIDDLE SCHOOL

what the maximum volume of water a Hamster bath could hold with depth of 1 2/3 inches a length of 2 1/3 and a width of 2 inches ​

Answers

Answer:

The maximum volume of water is

Step-by-step explanation:

we know that

The volume of a rectangular prism (Hamster bath) is equal to

where

L is the length

W is the width

D is the deep

we have

substitute the values in the formula

Convert to mixed number

therefore

The maximum volume of water is

MIDDLE SCHOOL

Which statement is not always true? A.The sum of a rational number and an irrational number is irrational.
B.The sum of two rational numbers is rational.
C.The product of two irrational numbers is irrational.
D.The product of two rational numbers is rational.

Answers

C) this isn't always true
If the irrational parts of the question can add together to make 0 and cancel each other out you will be left with a rational number
C.The product of two irrational numbers is irrational.
MIDDLE SCHOOL

How to solve 17=x+9 what is x

Answers

Answer:

x=8

Step-by-step explanation:

17=x+9

-9     -9

8=x

Answer:

x=8

Step-by-step explanation:

17-9=8

8+9=17

MIDDLE SCHOOL

A beach towel cost 15 dollars before sales tax, if the final cost of the beach towers 16.20 dollars, what percent of sales tax was charged. hellllllppppppppp!!!!

Answers

So the towel costs 15$. After tax, you have to pay 16.25$. This means that tax is 1.25$. To see what percent the tax is, you have to compare the fraction of 15/1.25, to the fraction of 100/x. We can cross multiply to get 125=15x. We divide both sides by 15 to get 125/15=x. This is 25/3=x, or 8.333=x. So the answer is 8.33333%, or 8 and 1/3%

I calculated that the tax is 1.08. Because 1.08 times 15.00 equal 16.20.
MIDDLE SCHOOL

X f(x) 0 -2,
2 4,
6 16

What is the value of f(3)?

Answers

Answer:

Step-by-step explanation:

Given:

             

0                     -2

2                     4

6                     16

Let us first determine whether the rate of change of the function is constant or not.

The rate of change of the function is given as:

So, for

For the next set of numbers,

Therefore, the rate of change of the function is a constant. Therefore, the relationship is a linear relationship.

A linear relationship with a given point and constant rate of change is given as:

Now, value of is obtained by plugging in 3 for in the above expression.

MIDDLE SCHOOL

What is ( 5+2) + 3 = 5 + (2+3)

Answers

Add: 5 + 2 = 7

Add: the result of step No. 1 + 3 = 7 + 3 = 10

Add: 2 + 3 = 5

Add: 5 + the result of step No. 3 = 5 + 5 = 10

Compare: the result of step No. 2 = the result of step No. 4 = 10 = Yes

Answer:

10 on both sides

Step-by-step explanation:

COLLEGE

one week you spent $24 on 6 subway tickets and 4 express bus tickets. the next week you spent $27 on 3 subway tickets and 7 express bus tickets. how much will it cost you to buy 5 subway tickets and 2 express bus tickets this week

Answers

I think its $30 because 6 and 4 tickets is 24.then it turned out 27.i think there is a pattern i added 3 beause 4 plus 3 is 7 and i got 30
HIGH SCHOOL

Graph the six terms of a finite series where a1 = -3 and r = 1.5.

Answers

A1 is the 1st term 
r is the difference, they can say "r" or "d" for the difference 

1st a1 is the first term = -3
2nd "r" is the difference between each consecutive terms (coming after each other) = 1.5
the rule to get any term of the sequence as we add 1.5 each time is --> a1+(n-1)*d 
a1 --> 1st term , n --> order of the term u want whether 2nd, 3rd , 25th 
d --> difference 
so to get the 2nd-->    -3+(2-1)*1.5= -1.5
to get the 3rd -->        -3 +(3-1)*1.5 = 0 
and so on 

The verified answer is D.

HIGH SCHOOL

A sporting goods store pays $180 for a rubber raft. The percent of markup is 55%. Find the raft’s selling price. A) $327.27
B) $81
C) $279
D) $99

Answers

Answer:

The correct answer is C) $279

Step-by-step explanation:

A sporting goods store pays $180 for a rubber raft.

The percent of markup is 55%.

Markup price = dollars

So, the selling price means purchase price plus mark up price.

The selling price is = dollars

Hence, the answer is $279.

C)  180(.55)+180

180(.55) = 99.

99+180 = $279
Random Questions