MATHEMATICS
HIGH SCHOOL

Answer: It takes at least 10 minimum

MIDDLE SCHOOL

What is the inverse f(x)=x+3

Answer:

hello: g(x) = x - 3

Step-by-step explanation:

let : y =f(x)

y = x + 3 calculate x

x = y - 3

the inverse f(x)=x+3 is : g(x) = x - 3

HIGH SCHOOL

Two angles are complementary. One contains 30' more than the other. Find both angles

The "other" angle would be 60' because the complementary angles equals to 90'

Well a complementary angle = 90 degrees

so one angle would jut be 90 degrees & the other would be 120 degrees bc the its 30 degrees more than the other angle.

I HOPE THIS iS CORRECT & HELPFUL :)

so one angle would jut be 90 degrees & the other would be 120 degrees bc the its 30 degrees more than the other angle.

I HOPE THIS iS CORRECT & HELPFUL :)

COLLEGE

Solve by square rooting

X^2+4=0

MIDDLE SCHOOL

How do you solve 6x-1>41

6x-1>41

Add 1 to both sides

6x>42

Divide by 6 on both sides

x>7

Answer

Add 1 to both sides

6x>42

Divide by 6 on both sides

x>7

Answer

MIDDLE SCHOOL

Eugene had $24 to spend on three pencils. After buying them he had $18.How much did each pencil cost?

Answer: $2 each

Step-by-step explanation:

$24-$18=$6

$6÷3=$2

Answer:

The answer is 2.

Step-by-step explanation:

24-18=6

6÷3=$2

Let's check!

24-2=22

22-2=20

20-2=18

3 pencils, costing 2 dollars each!

HIGH SCHOOL

Use the quadratic formula to solve x^2 + 9x + 10 = 0. Estimate irrational solutions to the nearest tenth. A {–3.6, 16.4}

B {–7.7, –1.3}

C {–25, 16}

D {–15.4, –2.6}

Basically, just plus your numbers into quadratic formula. A= 1, B= 9, C= 10.

The answer you will get is B.

The answer you will get is B.

It is equal to B.

COLLEGE

Problem Page Lucy's shop sells

712

quarts of ice cream each day. How much is this in pints?

Write your answer as a whole number or a mixed number in simplest form. Include the correct unit in your answer.

Because there are 2 pints in a quart, 712 quarts would equal 1,424 pints.

MIDDLE SCHOOL

The security guard for a sports store is making her rounds. She walks down 1 flight down to men’s clothing, then she walks up 2 flights which is 1 floor above where she started. On which floor is the clothing

Answer: There is no clothing

Step-by-step explanation:

It is a sports store

HIGH SCHOOL

The sum of two numbers is 25 one number is twice the second number plus sevenwhat are the two numbers

Answer:

The two numbers are 6 and 19.

Step-by-step explanation:

To find these, we must first set the first number as x. Then we can set the second one in terms of x as 2x + 7.

Now that we have these values, we can add them together and set equal to 25.

x + 2x + 7 = 25

3x + 7 = 25

3x = 18

x = 6

With the first value being 6, we can solve for the second by using the equation built.

2x + 7

2(6) + 7

12 + 7

19