A migrating whale is traveling at an average speed of 5.4 kilometers per hour. How far will the whale travel in 18 hours at this rate?

5.4
18
_____
97.2 Remember, if there is a number behind the decimal point make sure to put a decimal point  behind it in the answer

Related Questions

Approximately how many inches are in 2500 millimeters?

There are about 98 inches in 2500 millimeters.
You can find this by multiplying 0.0393701(the number of inches in 1 millimeter) by 2500
When you do so you get 98.4252 inches, and if you would like it rounded to the nearest whole number, then there are approximately 98 inches in 2500 millimeters.
Hope this helped :)
It is 98.4252 I believe.

Which relationship between x and y in the equation shows a proportional relationship? A) y=x2+3
B) y=12x
C) y=12x
D) y=2x+6

y = 12x

Step-by-step explanation:

A proportional relationship is one where the graph is a straight line through the origin (0,0).  If you plot some points using this relation you'll juust this

Two sides of a rectangle are x - 7 and 2x + 1. Write an expression that represents the perimeter of this rectangle.

Step-by-step explanation:

So first we have to know that a rectangle is a shape with 4 sides in which 2 of each of the 4 sides are equal to each other. So, if the base of the rectangle is for example, 3 meters then the top of the rectangle would be three meters. This is the same with each sides of the rectangle. Basically, the sides parallel to one another are equal.

So, you could represent the perimeter with an expression as such:

P = 2h + 2k

Where h is the length of the rectangle and k is the "height" or one side of the rectangle.

So here we have x-7 and 2x+1

So we can just fill this in as our h and k

P = 2(x-7) + 2(2x+1)

P = 2x-14 + 4x + 2

P = 6x-12

So the expression representing the perimeter is 6x-12

6x-12

Step-by-step explanation:

2(x-7)+2(2x+1)

2x-14+4x+2

6x-14+2

6x-12

2x+y=4
Y=3x-1

Is (1,2) a solution to both equations

yes they are

Step-by-step explanation:

Just test it

2x+y=4

(1,2)

1 is x

2 is y

2+2=4

y=3x-1

3-1=2

X=1 y=2................

Explain why solving (2/5)c = (8/9) by multiplying both sides by (5/2) is the same as solving it by dividing both sides by (2/5)

It's known as keep change and flip. Keep the first fraction, change the division sign into a multiplication sign, and flip the decimal to its reciprocal (switch the numerator and denominator). This is used when dividing fractions. We can even check to see if they have to same output.
2/5 × 5/2 = 1
8/9 × 5/2 = 40/18
2/5 ÷ 2/5 = 1
8/9 ÷ 2/5 = 40/18
Tell me if this helps, I can explain more if needed.

10) Mr. Ramirez sold 20 tickets to a concert and made \$210. He sold adult tickets (x) and children tickets (y). Mr. Ramirez sells adult tickets for \$12 each and children tickets are \$6.
ve
Create a system of equations:
-
416)=12y + 210
10
4 y = 12x+ 204
Y=17
After solving the system, they sold
child tickets.​

My father owned a gas station. He generally didn't have much use for math beyond arithmetic, but he once asked me a similar question. Dean, he said, I changed the price of regular gas today from 119.99 to 123.99 (cents per gallon).  According to the pump we pumped 1700 gallons exactly for a revenue of \$2058.03.  How much gas did we sell at each price?

I was happy to solve this math problem for him and I'm happy to solve it for you.

x = # adult tickets, y = # children tickets

Create a system of equations:

He sold 20 tickets, so we write the equation:

x + y = 20

He made \$210 selling adult tickets for \$12 and children tickets for \$6:

210 = 12x + 6y

Solve the system

We multiply the first equation by 6.

120 = 6x + 6y

We subtract from the second equation,

90 = 6x

x = 90/6 = 15

y = 20 - x = 5

They left out an important part:

Check

15 + 5 = 20, good

12(15) +6(5) = 180 + 30 = 210, good

Is 24/8 a rational number

Yes

Step-by-step explanation:

A rational number is a number that could be written in fraction form or ratio.

What is the product of 0.42 and 0.03?

The product is 0.0126
The product of 0.42 and 0.03 is 0.97. Hope this helps, and have a nice day.

A skier is trying to decide whether or not to buy a season ski pass. A daily pass costs ​\$79. A season ski pass costs ​\$300. The skier would have to rent skis with either pass for ​\$20 per day. How many days would the skier have to go skiing in order to make the season pass less expensive than the daily​ passes?

4

Step-by-step explanation:

With either pass you have to add \$20 per day, so you can ignore that

Assuming he goes "x" days to sky you can calculate the days he has to go to equal \$300.

300 = 79x

x = 300/79 = 3.8 days

If he goes 4 days to sky it costs 316, so in that case its cheaper to buy the season pass